Ærøskøbing Idrætsklub Historie

Idrætsklubben har en lang historie bag sig...

 

Årene 1931-1961

Pioner for det ærøske fodboldspil blev daværende lærer Brandt i Ærøskøbing. Det var i 1895, og 10 år senere startede man i Søby. Igen nogle år senere fulgte man efter i Marstal. Efter en stilstand kom Rise med, det var under 1. verdenskrig. Efter krigen kom Græsvænge, Ommel og Tranderup med. Fodboldspillet var gået sin sejrsgang over Ærø, som over det ganske land.

Læs mere

 

Årene 1961-1981

I denne 20-årige periode har ÆIK været præget af stor udvikling spillemæssigt set og med en øget tilgang af flere idrætsgrene, grupperet om det udvidede og forbedrede stadionanlæg med flere baner. Og sidst men ikke mindst kronen på værket: ÆIK’s nærmeste nabo, den selvejende institution Arrebohallen, dens ombygning, udvidelse og ibrugtagen.

Læs mere

 

Årene 1982-2004

ÆIK’s medlemsblad ÆIK-en udkommer første gang 25. januar 1982. Bordtennis er nu på programmet - der trænes på Ærøskøbing Skole. Klubben køber sammen med øens øvrige klubber et stort telt, som skal anvendes til byfester. Eventyrfesten holdes sammen med Ærøskøbing Sejlklub. Seniorafdelingen er på udflugt til Elmenhorst. Ærøturnering i Old Boys fodbold oprettes.

Læs mere