TRampolin HOP

Trampolin/ Interval Træning & CrossFit

Fitness Karrusel Et hold hvor du vil få mulighed for at afprøve forskellige former for fitness; jumping fitness, crossfit, cirkeltræning, HIIT, pump, stram-op, step etc…

TRAMPOLIN HOP er løb, hop, twist, spræl, hink og dans eller forskellige aerobicøvelser i vekslende tempo udført på en lille trampolin med håndtag lidt som et cykelstyr. Vi hopper i takt til musikken og laver små enkle serier.

Crossfit: Kombinerer styrke-, konditions- og smidighedstræning. I denne træning kan der både trænes med tunge vægte og med egen kropsvægt. Der lægges vægt på intensitet.

Cirkeltræning: En træningsform, hvor vi har et vilkårligt antal stationer med forskellige øvelser. Vi er på stationen x antal sekunder og går videre til næste station med nye øvelser. Der er en kort pause mellem de enkelte stationer.

HIIT: Betyder Høj intensiv interval træning. Her laver vi øvelser i højt tempo eller styrkeøvelser med egen kropsvægt. Vi arbejder i et antal sekunder og holder en kort pause og gentager øvelsen. Fx 30 sek. arbejde og 10 sek. pause med 4 gentagelser.

Pump: Styrketræning til musik. Vi træner hele kroppen med vægte i intervaller. I pump træner vi ikke kondition.

Stram op: Intensiv styrketræning af mave og ryg samt træning af baller og hofter.

Step: Konditionstræning på step-bænke. Højt tempo og lækker 80’er musik. Stræk: Alle træninger afsluttes med lange lækre stræk til at køle ned på.

Der er plads til M/K på alle niveauer. Der er muligt at justere tempo og der kan tages ekstra pauser, hvis det er påkrævet.

Vi træner på en måde, så de fleste hurtigt vil mærke fremgang i både styrke og kondition.

Medbring liggeunderlag, indendørs sko og drikkedunk. Tilmelding: Hele sæsonen: 650 kr. Drop in Pr gang:40kr. (kræver passivt medlemskab af ÆIK) Onsdage 17-18.30 samt enkelte pop-up træninger. Vi glæder os til at se jer…

 Instruktører: Frauke og Dorte


Trænere: Frauke Eriksen og Dorte Schade